De obligatiekoersen kunnen weer een bungeejump maken zodra de crisis onverwacht weer losbarst. Alexandrovich maakt zich vooral zorgen over de politieke stabiliteit in een aantal landen in de eurozone. Zowel in Spanje als in Italië staan de regeringen op wankele benen.

Bovendien zijn er ook nog eens problemen in Griekenland, Cyprus en Portugal, om van Frankrijk maar te zwijgen. Uiteindelijk kunnen er verschillende brandhaarden opflakkeren in de Europese periferie, met als gevolg dat de obligatierendementen snel weer de pan kunnen uitswingen en de landen in de regio niet meer in staat zullen zijn om zichzelf te financieren.

De obligatiekoersen kunnen weer een bungeejump maken zodra de crisis onverwacht weer losbarst. Alexandrovich maakt zich vooral zorgen over de politieke stabiliteit in een aantal landen in de eurozone. Zowel in Spanje als in Italië staan de regeringen op wankele benen. Bovendien zijn er ook nog eens problemen in Griekenland, Cyprus en Portugal, om van Frankrijk maar te zwijgen. Uiteindelijk kunnen er verschillende brandhaarden opflakkeren in de Europese periferie, met als gevolg dat de obligatierendementen snel weer de pan kunnen uitswingen en de landen in de regio niet meer in staat zullen zijn om zichzelf te financieren.