Vorig jaar waarschuwde Cashin in zijn morning call voor een zware aardbeving en de gevolgen daarvan op de financiële markten. Momenteel is deze econoom op zijn hoede voor zonnestormen die onder andere het elektriciteitsnet kunnen komen verstoren.

Uiteindelijk zouden die zonnestormen ook de financiële markten kunnen ontregelen. Cashin verwijst naar wetenschappelijke rapporten die de huidige zonnestormen een wetenschappelijk raadsel noemen. Of Cashin gelijk krijgt, zal op 23 november blijken. Dan wordt namelijk de piek van die stormen verwacht.

Vorig jaar waarschuwde Cashin in zijn morning call voor een zware aardbeving en de gevolgen daarvan op de financiële markten. Momenteel is deze econoom op zijn hoede voor zonnestormen die onder andere het elektriciteitsnet kunnen komen verstoren. Uiteindelijk zouden die zonnestormen ook de financiële markten kunnen ontregelen. Cashin verwijst naar wetenschappelijke rapporten die de huidige zonnestormen een wetenschappelijk raadsel noemen. Of Cashin gelijk krijgt, zal op 23 november blijken. Dan wordt namelijk de piek van die stormen verwacht.