Onafhankelijk analist Tom Stundza denkt dat de bodem voor de staalprijzen deze zomer kan worden bereikt, zonder dat er echter op een krachtig herstel hoeft te worden gerekend.

Economisch gaat het de Verenigde Staten niet zo voor de wind, de vraag trekt niet aan en de hoge werkloosheid staat een forse economische opleving nog steeds in de weg.

Voorlopig is de bodem nog niet in zicht, maar dat zou later deze zomer wel kunnen gebeuren volgens Tom Stundza. Op korte termijn gaan de prijzen echter onder druk blijven staan.

Charles Bradford, analist bij Affiliated Research Group in New York, is van mening dat de staalproducenten een serieuze vergissing hebben gemaakt door te vroeg te veel capaciteit opnieuw in gebruik te nemen.

Onafhankelijk analist Tom Stundza denkt dat de bodem voor de staalprijzen deze zomer kan worden bereikt, zonder dat er echter op een krachtig herstel hoeft te worden gerekend. Economisch gaat het de Verenigde Staten niet zo voor de wind, de vraag trekt niet aan en de hoge werkloosheid staat een forse economische opleving nog steeds in de weg. Voorlopig is de bodem nog niet in zicht, maar dat zou later deze zomer wel kunnen gebeuren volgens Tom Stundza. Op korte termijn gaan de prijzen echter onder druk blijven staan. Charles Bradford, analist bij Affiliated Research Group in New York, is van mening dat de staalproducenten een serieuze vergissing hebben gemaakt door te vroeg te veel capaciteit opnieuw in gebruik te nemen.