Het probleem is dat Spanje nu met een enorm overschot aan woningen en appartementen zitten opgezadeld. Die overschot is zo groot dat al werd gesuggereerd om tot afbraak van onbewoonde gebouwen over te gaan. Maar misschien is er toch nog een andere oplossing bij de hand.

De Spaanse banken zijn begonnen met het verkopen van vastgoed aan hedge funds, waardoor de verantwoordelijkheid voor dat vastgoed bij de fondsbeheerders is komen te zitten. Volgens sommige analisten is dat een positief signaal, het betekent dat Spanje weer kansen biedt voor de belegger.

Het probleem is dat Spanje nu met een enorm overschot aan woningen en appartementen zitten opgezadeld. Die overschot is zo groot dat al werd gesuggereerd om tot afbraak van onbewoonde gebouwen over te gaan. Maar misschien is er toch nog een andere oplossing bij de hand. De Spaanse banken zijn begonnen met het verkopen van vastgoed aan hedge funds, waardoor de verantwoordelijkheid voor dat vastgoed bij de fondsbeheerders is komen te zitten. Volgens sommige analisten is dat een positief signaal, het betekent dat Spanje weer kansen biedt voor de belegger.