Daarom wordt op de eerste plaats richting Verenigde Staten gekeken, waar Citigroup, Bank of America, Blackrock, United Health en Intel de cijfers bekendmaken. Barry Knapp, head of equity portfolio strategy bij Barclays, merkt op dat de publicatie van resultaten in januari altijd meer over het kwartaal is gespreid.

Het kan daarom langer duren alvorens de beleggers een zicht op het geheel krijgen, zodat de reacties op de cijfers ook met vertraging kunnen lopen. Hij is nochtans niet negatief, de cijfers zouden sterk genoeg moeten zijn om de beurskoersen te ondersteunen.

Daarom wordt op de eerste plaats richting Verenigde Staten gekeken, waar Citigroup, Bank of America, Blackrock, United Health en Intel de cijfers bekendmaken. Barry Knapp, head of equity portfolio strategy bij Barclays, merkt op dat de publicatie van resultaten in januari altijd meer over het kwartaal is gespreid. Het kan daarom langer duren alvorens de beleggers een zicht op het geheel krijgen, zodat de reacties op de cijfers ook met vertraging kunnen lopen. Hij is nochtans niet negatief, de cijfers zouden sterk genoeg moeten zijn om de beurskoersen te ondersteunen.