Maar ditmaal is er sprake van de kroniek van een aangekondigde financiële ramp. De balans van de Amerikaanse centrale bank is over een periode van minder dan 70 maanden uitgerekt van 900 miljard dollar tot 4500 miljard dollar en dat is iets wat niet ongestraft kan gebeuren.

Ook de balans van andere centrale banken is sterk uitgerekt en dat moet zich vroeg of laat gaan wreken. De enige vraag die men zich kan stellen, is wanneer dat zal gebeuren. Volgens Stockman kan het moment in kwestie nooit ver weg zijn en zal daarna de hel losbarsten.

Maar ditmaal is er sprake van de kroniek van een aangekondigde financiële ramp. De balans van de Amerikaanse centrale bank is over een periode van minder dan 70 maanden uitgerekt van 900 miljard dollar tot 4500 miljard dollar en dat is iets wat niet ongestraft kan gebeuren. Ook de balans van andere centrale banken is sterk uitgerekt en dat moet zich vroeg of laat gaan wreken. De enige vraag die men zich kan stellen, is wanneer dat zal gebeuren. Volgens Stockman kan het moment in kwestie nooit ver weg zijn en zal daarna de hel losbarsten.