Ron Paul verwijt Obama dat hij opnieuw in Irak actief is in de strijd tegen de moslimextremisten van IS, nadat het vorig ingrijpen één grote flop was. De kritiek op president Barack Obama zwelt alsmaar aan en Ron Paul is daar één van de meest uitgesproken opponenten van.

Hij verbaast zich vooral over het feit dat het Congres alles maar pikt, zonder veel commentaar. Er is zelfs geen debat voorafgegaan aan de nieuwe ingreep in Irak. Volgens Ron Paul is het hoog tijd dat Obama zijn compleet gefaalde buitenlandse politiek herziet.

Ron Paul verwijt Obama dat hij opnieuw in Irak actief is in de strijd tegen de moslimextremisten van IS, nadat het vorig ingrijpen één grote flop was. De kritiek op president Barack Obama zwelt alsmaar aan en Ron Paul is daar één van de meest uitgesproken opponenten van. Hij verbaast zich vooral over het feit dat het Congres alles maar pikt, zonder veel commentaar. Er is zelfs geen debat voorafgegaan aan de nieuwe ingreep in Irak. Volgens Ron Paul is het hoog tijd dat Obama zijn compleet gefaalde buitenlandse politiek herziet.