Maar daarmee is het conflict natuurlijk nog niet opgelost. Tyler Durden van Zero Hedge is van mening dat de hele zaak nog een staartje zal krijgen en wel eentje waar de hele wereld van zal steigeren. Krim 2.0 is op komst, Rusland zal ook het oosten van Oekraïne inlijven.

De Russische president Wladimir Poetin weet namelijk wat hij wil en zal niet rusten alvorens zijn doel is bereikt. Het referendum zal er uiteindelijk toch komen, waarna het oosten van de de Oekraïne eender hoe bij Rusland ingelijfd zal worden. De kans lijkt klein dat het westen daartegen iets zal willen ondernemen.

Maar daarmee is het conflict natuurlijk nog niet opgelost. Tyler Durden van Zero Hedge is van mening dat de hele zaak nog een staartje zal krijgen en wel eentje waar de hele wereld van zal steigeren. Krim 2.0 is op komst, Rusland zal ook het oosten van Oekraïne inlijven. De Russische president Wladimir Poetin weet namelijk wat hij wil en zal niet rusten alvorens zijn doel is bereikt. Het referendum zal er uiteindelijk toch komen, waarna het oosten van de de Oekraïne eender hoe bij Rusland ingelijfd zal worden. De kans lijkt klein dat het westen daartegen iets zal willen ondernemen.