Modi zou zich daarbij mogelijk kunnen spiegelen aan wat Shinzo Abe in Japan heeft gedaan, daarbij vermijdend om dezelfde fouten te maken te maken die deze heeft gemaakt. Nomura sluit echter niet uit dat beide landen erg nauw met elkaar zullen gaan samenwerken.

Beide landen beschikken over vergelijkbare voordelen ten opzichte van de buitenwereld en kunnen elkaar mee helpen omhoog trekken. In het geval van Japan is dat zeker geen overbodige luxe, want het land lijkt economisch ondanks het invoeren van Abenomics maar niet van de grond te komen.

Modi zou zich daarbij mogelijk kunnen spiegelen aan wat Shinzo Abe in Japan heeft gedaan, daarbij vermijdend om dezelfde fouten te maken te maken die deze heeft gemaakt. Nomura sluit echter niet uit dat beide landen erg nauw met elkaar zullen gaan samenwerken. Beide landen beschikken over vergelijkbare voordelen ten opzichte van de buitenwereld en kunnen elkaar mee helpen omhoog trekken. In het geval van Japan is dat zeker geen overbodige luxe, want het land lijkt economisch ondanks het invoeren van Abenomics maar niet van de grond te komen.