De kans is echter groot dat die steun nog eens zal worden getest alvorens er opnieuw aan hogere goudprijzen kan worden gedacht. Krijgen we een geschikt instapmoment voor het goud? Daily FX's Ilya Spivak heeft een houding van 'eerst zien en dan geloven'.

De Amerikaanse centrale bank stelt zich hardnekkiger op dan eerst was gedacht en bovendien was ook de kwaliteit van de werkloosheidscijfers voor de maand december niet van die aard om een forse stijging van de goudprijs te rechtvaardigen. Spivak zou daarom nog even wachten alvorens opnieuw in het goud te stappen.

De kans is echter groot dat die steun nog eens zal worden getest alvorens er opnieuw aan hogere goudprijzen kan worden gedacht. Krijgen we een geschikt instapmoment voor het goud? Daily FX's Ilya Spivak heeft een houding van 'eerst zien en dan geloven'. De Amerikaanse centrale bank stelt zich hardnekkiger op dan eerst was gedacht en bovendien was ook de kwaliteit van de werkloosheidscijfers voor de maand december niet van die aard om een forse stijging van de goudprijs te rechtvaardigen. Spivak zou daarom nog even wachten alvorens opnieuw in het goud te stappen.