Maar ook in de financiële wereld worden grenzen verkend en dat is een verkenningstocht die zo mogelijk nog gevaarlijker is dan het aftasten van de ruimte. Goldman Sachs heeft inmiddels een nieuw gestructureerd product ontwikkeld dat aan de klanten zal verkocht worden.

De nieuwkomer luistert naar de naam "Fixed Income Global Structured Covered Obligation", afgekort FISCO. Tyler Durden van Zero Hedge heeft daar al FIASCO van gemaakt, want zou gaan om het ergste toxisch product dat ooit heeft bestaan. Niemand heeft namelijk ook maar het minste idee waarin dit product belegt.

Maar ook in de financiële wereld worden grenzen verkend en dat is een verkenningstocht die zo mogelijk nog gevaarlijker is dan het aftasten van de ruimte. Goldman Sachs heeft inmiddels een nieuw gestructureerd product ontwikkeld dat aan de klanten zal verkocht worden. De nieuwkomer luistert naar de naam "Fixed Income Global Structured Covered Obligation", afgekort FISCO. Tyler Durden van Zero Hedge heeft daar al FIASCO van gemaakt, want zou gaan om het ergste toxisch product dat ooit heeft bestaan. Niemand heeft namelijk ook maar het minste idee waarin dit product belegt.