De kredietrating van Italië kan volgens Moody's nog substantieel lager wanneer de toegang tot de obligatiemarkten verloren gaat.

Een verdere verlaging is bovendien mogelijk wanneer de economische omgeving verder verslechtert of wanneer de geplande hervormingen niet snel genoeg worden doorgevoerd.

De euro daalde in eerste instantie op het bericht over de verlaging van de kredietrating, maar veerde nadien weer wat op.

De futures geven een hogere opening voor de Europese beurzen aan, waarbij de beleggers opgelucht reageren op het feit dat de krimp van de Chinese economie kleiner dan verwacht was.

Potentiële transformatie van de smelterij van Nyrstar in Port Pirie

Onlangs werd in de Australische media steeds meer gespeculeerd over een potentiële herontwikkeling van de smelterij van Nyrstar in Port Pirie en over bepaalde vertrouwelijke besprekingen dienaangaande tussen Nyrstar en de Zuid-Australische en Federale overheid in Australië.

Hoewel de besprekingen nog lopen, bevatten bepaalde berichten in de pers gedateerde informatie en onjuistheden die Nyrstar wil corrigeren.

Nyrstar bevindt zich in de vroege fase van het onderzoek naar een potentiële herontwikkeling van de smelterij in Port Pirie - Nyrstar bevindt zich in de eerste fasen van een onderzoek naar de technische en commerciële voordelen van een potentiële herontwikkeling van de smelterij in Port Pirie om een commercieel aantrekkelijke en duurzame toekomst op lange termijn te garanderen voor zowel de vestiging in Port Pirie als de smelterij in Hobart (deze laatste vertrouwt op Port Pirie voor de behandeling van zijn residuproduct, paragoethiet).

De kredietrating van Italië kan volgens Moody's nog substantieel lager wanneer de toegang tot de obligatiemarkten verloren gaat. Een verdere verlaging is bovendien mogelijk wanneer de economische omgeving verder verslechtert of wanneer de geplande hervormingen niet snel genoeg worden doorgevoerd. De euro daalde in eerste instantie op het bericht over de verlaging van de kredietrating, maar veerde nadien weer wat op. De futures geven een hogere opening voor de Europese beurzen aan, waarbij de beleggers opgelucht reageren op het feit dat de krimp van de Chinese economie kleiner dan verwacht was. Potentiële transformatie van de smelterij van Nyrstar in Port Pirie Onlangs werd in de Australische media steeds meer gespeculeerd over een potentiële herontwikkeling van de smelterij van Nyrstar in Port Pirie en over bepaalde vertrouwelijke besprekingen dienaangaande tussen Nyrstar en de Zuid-Australische en Federale overheid in Australië. Hoewel de besprekingen nog lopen, bevatten bepaalde berichten in de pers gedateerde informatie en onjuistheden die Nyrstar wil corrigeren. Nyrstar bevindt zich in de vroege fase van het onderzoek naar een potentiële herontwikkeling van de smelterij in Port Pirie - Nyrstar bevindt zich in de eerste fasen van een onderzoek naar de technische en commerciële voordelen van een potentiële herontwikkeling van de smelterij in Port Pirie om een commercieel aantrekkelijke en duurzame toekomst op lange termijn te garanderen voor zowel de vestiging in Port Pirie als de smelterij in Hobart (deze laatste vertrouwt op Port Pirie voor de behandeling van zijn residuproduct, paragoethiet).