Maar ook in de financiële wereld duiken dergelijke supernova's op, tenminste wanneer we Bill Gross mogen geloven. De hoofdeconoom van obligatiebelegger PIMCO is van mening dat zich op de kredietmarkten een dergelijke supergloeiende ster is gegroeid.

Ook deze superster zal met een enorme knal ontploffen, met een berenmarkt op de beurs tot gevolg. Die knal zal recht in het aangezicht van de Amerikaanse economie gebeuren, met alle gevolgen van dien. Een zware recessie zal onvermijdelijk zijn, de komende jaren beloven bijzonder moeilijk te worden.

Maar ook in de financiële wereld duiken dergelijke supernova's op, tenminste wanneer we Bill Gross mogen geloven. De hoofdeconoom van obligatiebelegger PIMCO is van mening dat zich op de kredietmarkten een dergelijke supergloeiende ster is gegroeid. Ook deze superster zal met een enorme knal ontploffen, met een berenmarkt op de beurs tot gevolg. Die knal zal recht in het aangezicht van de Amerikaanse economie gebeuren, met alle gevolgen van dien. Een zware recessie zal onvermijdelijk zijn, de komende jaren beloven bijzonder moeilijk te worden.