Kraft is nu bereid om £12 mrd ($19,7 mrd) te bieden voor Cadbury. Dat stemt overeen met 840 pence per aandeel, waarvan 500 pence in cash en de rest in aandelen.

Het nieuwe bod is ongeveer 9% hoger dan het vorige, waarbij Kraft 769 pence per aandeel Cadbury bood. Het lijkt onwaarschijnlijk dat Hershey, dat eveneens als kandidaat-overnemer werd getipt, het nieuwe bod van Kraft gaat overtreffen.

Volgens de overeenkomst mogen de aandeelhouders van Cadbury op een extra dividend van 10 pence per aandeel rekenen. Door de combinatie van beide bedrijven ontstaat een bedrijf met een gezamenlijke omzet van ongeveer $50 mrd op jaarbasis.

Kraft is nu bereid om £12 mrd ($19,7 mrd) te bieden voor Cadbury. Dat stemt overeen met 840 pence per aandeel, waarvan 500 pence in cash en de rest in aandelen. Het nieuwe bod is ongeveer 9% hoger dan het vorige, waarbij Kraft 769 pence per aandeel Cadbury bood. Het lijkt onwaarschijnlijk dat Hershey, dat eveneens als kandidaat-overnemer werd getipt, het nieuwe bod van Kraft gaat overtreffen. Volgens de overeenkomst mogen de aandeelhouders van Cadbury op een extra dividend van 10 pence per aandeel rekenen. Door de combinatie van beide bedrijven ontstaat een bedrijf met een gezamenlijke omzet van ongeveer $50 mrd op jaarbasis.