Kraft Foods Group kan beschouwd worden als het bedrijfsonderdeel dat 'waarde' representeert, waar Mondelez staat voor 'groei'.

Met een aangekondigd dividend van USD 2 per aandeel voor 2013 biedt Kraft Foods Group een dividendrendement van 4,3%. In vergelijking met beursgenoteerde sectorgenoten biedt Kraft Foods Group hiermee het hoogste dividendrendement.

Gezien de huidige, extreem lage rentestanden kan Kraft Foods Group volgens ABN Amro een interessante investering vormen voor waardebeleggers. Kraft krijgt een koopadvies met een koersdoel van 52 USD.

Mondelez gevolgd met koopadvies

Mondelez is een van de twee nieuwe bedrijven die voortkomen uit de opsplitsing van Kraft Foods Inc. Mondelez houdt zich bezig met de productie van snacks en dranken.

Mondelez bezit volgens ABN Amro aantrekkelijke groeiperspectieven en de analisten van dit bank volgen dit aandeel met een koopadvies.

Mondelez heeft een goed evenwicht gevonden tussen exposure op de volwassen markten enerzijds en de opkomende markten anderzijds.

Driekwart van de omzet van Mondelez wordt gerealiseerd op het gebied van koeken en snacks, een sterk groeiende business.

Mondelez biedt volgens ABN Amro een zeldzame combinatie van exposure op de opkomende markten en vertegenwoordiging in aantrekkelijke bedrijfscategorieën.

Hiermee wordt het lange termijn groeiverhaal van de onderneming onderstreept. De analisten van ABN Amro hebben voor het aandeel Mondelez een koopadvies en een koersdoel van USD 31.

Kraft Foods Group kan beschouwd worden als het bedrijfsonderdeel dat 'waarde' representeert, waar Mondelez staat voor 'groei'. Met een aangekondigd dividend van USD 2 per aandeel voor 2013 biedt Kraft Foods Group een dividendrendement van 4,3%. In vergelijking met beursgenoteerde sectorgenoten biedt Kraft Foods Group hiermee het hoogste dividendrendement. Gezien de huidige, extreem lage rentestanden kan Kraft Foods Group volgens ABN Amro een interessante investering vormen voor waardebeleggers. Kraft krijgt een koopadvies met een koersdoel van 52 USD. Mondelez gevolgd met koopadviesMondelez is een van de twee nieuwe bedrijven die voortkomen uit de opsplitsing van Kraft Foods Inc. Mondelez houdt zich bezig met de productie van snacks en dranken. Mondelez bezit volgens ABN Amro aantrekkelijke groeiperspectieven en de analisten van dit bank volgen dit aandeel met een koopadvies. Mondelez heeft een goed evenwicht gevonden tussen exposure op de volwassen markten enerzijds en de opkomende markten anderzijds. Driekwart van de omzet van Mondelez wordt gerealiseerd op het gebied van koeken en snacks, een sterk groeiende business. Mondelez biedt volgens ABN Amro een zeldzame combinatie van exposure op de opkomende markten en vertegenwoordiging in aantrekkelijke bedrijfscategorieën. Hiermee wordt het lange termijn groeiverhaal van de onderneming onderstreept. De analisten van ABN Amro hebben voor het aandeel Mondelez een koopadvies en een koersdoel van USD 31.