Hoewel het snijden in het personeelsbestand dus niet onverwacht is, toont de scherpte van de ingrepen volgens ons aan dat het management klaar staat om in te grijpen wanneer divisies onder druk komen te staan.

Met het huidige ingrijpen zegt KPN wat ABN Amro betreft in feite dat de ICT-markt voor de middellange termijn nog onder druk zal blijven staan.

De analisten van de bank baseren hun koopadvies op de sterkte van de omzet binnen de andere divisies, de groei buiten Nederland en de solide vrije kasstroom.

Hoewel het snijden in het personeelsbestand dus niet onverwacht is, toont de scherpte van de ingrepen volgens ons aan dat het management klaar staat om in te grijpen wanneer divisies onder druk komen te staan.Met het huidige ingrijpen zegt KPN wat ABN Amro betreft in feite dat de ICT-markt voor de middellange termijn nog onder druk zal blijven staan. De analisten van de bank baseren hun koopadvies op de sterkte van de omzet binnen de andere divisies, de groei buiten Nederland en de solide vrije kasstroom.