Daar staat tegenover dat de consumentendivisie van het telecombedrijf minder slecht dan verwacht presteerde. De trends bij de consumententak zijn gemengd.

Er werden minder triple play-klanten toegevoegd, terwijl het aantal mobiele abonnees wel sterker presteerde dan verwacht. Ook presteerde e-Plus beter dan verwacht.

Dit is positief voor het belang van 20,5% van KPN in Telefónica, dat e-Plus heeft overgenomen.

KPN handhaaft de outlook voor 2014 en voorziet stabilisatie in het komend jaar. Het bedrijf mikt zelfs op groei van de vrije kasstroom in 2015.

ABN Amro denkt zelf dat de cijfers weinig invloed zullen hebben op de verwachtingen van analisten en blijft vasthouden aan een Houden-advies.

Daar staat tegenover dat de consumentendivisie van het telecombedrijf minder slecht dan verwacht presteerde. De trends bij de consumententak zijn gemengd. Er werden minder triple play-klanten toegevoegd, terwijl het aantal mobiele abonnees wel sterker presteerde dan verwacht. Ook presteerde e-Plus beter dan verwacht. Dit is positief voor het belang van 20,5% van KPN in Telefónica, dat e-Plus heeft overgenomen. KPN handhaaft de outlook voor 2014 en voorziet stabilisatie in het komend jaar. Het bedrijf mikt zelfs op groei van de vrije kasstroom in 2015. ABN Amro denkt zelf dat de cijfers weinig invloed zullen hebben op de verwachtingen van analisten en blijft vasthouden aan een Houden-advies.