Nadler wijst er op dat zilver aan de vraagzijde zeer gevoelig is voor investeringen door exchange-traded funds. Bovendien wordt zilver niet zoals goud op grote schaal door de centrale banken gekocht. Aan de vraagkant kunnen er dus al vrij snel problemen opduiken.

Nadler verwacht daarom niet dat de goudprijs snel de recordniveaus van 50 dollar of meer, die door sommige analisten naar voren geschoven, zal doorbreken. Van het inflatiegevaar waar veel analisten voor waarschuwen, valt voorlopig weinig of niets te merken.

Nadler wijst er op dat zilver aan de vraagzijde zeer gevoelig is voor investeringen door exchange-traded funds. Bovendien wordt zilver niet zoals goud op grote schaal door de centrale banken gekocht. Aan de vraagkant kunnen er dus al vrij snel problemen opduiken. Nadler verwacht daarom niet dat de goudprijs snel de recordniveaus van 50 dollar of meer, die door sommige analisten naar voren geschoven, zal doorbreken. Van het inflatiegevaar waar veel analisten voor waarschuwen, valt voorlopig weinig of niets te merken.