Deze week worden namelijk de werkloosheidscijfers voor de maand juni gepubliceerd. Dat zal echter niet op vrijdag gebeuren, zoals meestal het geval is, maar wel op donderdag. Vrijdag is namelijk the fourth of july en dan wordt traditioneel op de beurs van Wall Street niet gehandeld.

Gina Sanchez, stichter van Chantico Global, is echter van mening dat de cijfers over de jobcreatie ditmaal van ondergeschikt belang zullen blijken te zijn. De aandacht zal op de eerste plaats uitgaan naar de participatiegraad aan de arbeidsmarkt. Die bedroeg vorige maand 62,80% en algemeen wordt verwacht dat het cijfer gelijk zal zijn gebleven.

Deze week worden namelijk de werkloosheidscijfers voor de maand juni gepubliceerd. Dat zal echter niet op vrijdag gebeuren, zoals meestal het geval is, maar wel op donderdag. Vrijdag is namelijk the fourth of july en dan wordt traditioneel op de beurs van Wall Street niet gehandeld. Gina Sanchez, stichter van Chantico Global, is echter van mening dat de cijfers over de jobcreatie ditmaal van ondergeschikt belang zullen blijken te zijn. De aandacht zal op de eerste plaats uitgaan naar de participatiegraad aan de arbeidsmarkt. Die bedroeg vorige maand 62,80% en algemeen wordt verwacht dat het cijfer gelijk zal zijn gebleven.