In het programma op Bloomberg Television "Surveillance Midday" met Tom Keene, verklaarde Gross dat de beleggers in toenemende mate gaan kijken naar obligaties uit emerging markets.

De economie van landen als Zuid-Korea en Brazilië groeien snel, waardoor de druk op de rente opwaarts gericht blijft. In de geïndustrialiseerde wereld staat de rente anderzijds onder druk.

Daardoor worden Koreaanse en Braziliaanse obligaties, maar ook obligaties uit andere groeilanden, steeds interessanter. Ook gewone beleggers mogen stilaan gaan uitkijken naar dergelijke obligaties.

In het programma op Bloomberg Television "Surveillance Midday" met Tom Keene, verklaarde Gross dat de beleggers in toenemende mate gaan kijken naar obligaties uit emerging markets. De economie van landen als Zuid-Korea en Brazilië groeien snel, waardoor de druk op de rente opwaarts gericht blijft. In de geïndustrialiseerde wereld staat de rente anderzijds onder druk. Daardoor worden Koreaanse en Braziliaanse obligaties, maar ook obligaties uit andere groeilanden, steeds interessanter. Ook gewone beleggers mogen stilaan gaan uitkijken naar dergelijke obligaties.