Deze drie factoren samen hebben de koperprijs in een nog dieper gat geduwd. Daarbij speelt uiteraard ook mee dat de berichtgeving vanuit China steeds somberder wordt, een harde landing van de Chinese economie lijkt volgens sommigen nog maar moeilijk te vermijden.

De koperprijs zakte opnieuw weg tot crisisniveaus, eerder deze week werd het laagste niveau sinds juli 2009 opgetekend. Technisch is er op de markt nu sprake van een oververkochte situatie, maar de kans is klein dat we op korte of middellange termijn een fors herstel van de koperprijs mogen verwachten.

Deze drie factoren samen hebben de koperprijs in een nog dieper gat geduwd. Daarbij speelt uiteraard ook mee dat de berichtgeving vanuit China steeds somberder wordt, een harde landing van de Chinese economie lijkt volgens sommigen nog maar moeilijk te vermijden. De koperprijs zakte opnieuw weg tot crisisniveaus, eerder deze week werd het laagste niveau sinds juli 2009 opgetekend. Technisch is er op de markt nu sprake van een oververkochte situatie, maar de kans is klein dat we op korte of middellange termijn een fors herstel van de koperprijs mogen verwachten.