Sandy Jadeja, chief market strategist bij SignalPro, maakt zich daar zorgen over, maar ziet nog een ander verontrustend fenomeen opduiken.

De koperprijs geeft namelijk een sterk signaal dat er onheil op komst is. De evolutie bij koper zou aangeven dat de beurzen zichzelf voorbijgesneld zijn.

De economische groei is niet zo sterk als de beleggers hadden gedacht. Jadeja hecht enorm veel belang aan de evolutie van de koperprijs, want dit basismetaal geldt als een voorlopende indicator.

Wanneer de koperprijs onder druk blijft staan, kan er nog een storm op de financiële markten losbreken.

Sandy Jadeja, chief market strategist bij SignalPro, maakt zich daar zorgen over, maar ziet nog een ander verontrustend fenomeen opduiken. De koperprijs geeft namelijk een sterk signaal dat er onheil op komst is. De evolutie bij koper zou aangeven dat de beurzen zichzelf voorbijgesneld zijn. De economische groei is niet zo sterk als de beleggers hadden gedacht. Jadeja hecht enorm veel belang aan de evolutie van de koperprijs, want dit basismetaal geldt als een voorlopende indicator. Wanneer de koperprijs onder druk blijft staan, kan er nog een storm op de financiële markten losbreken.