Cifco Research Institute verwacht een verdere stijging van de koperprijs, dit vanwege het opduiken van een zogenaamd bull-flag pattern op de chart. Dit patroon wijst in de richting van een verdere stijging.

Analisten Zeng Ning en Shen Dan van Cifco Research Institute kunnen alleen maar vaststellen dat ook de fundamenten onder de koperprijs gunstig blijven. Er is een belangrijk technisch weerstandsniveau doorbroken.

Toch is het opletten geblazen, want met het oog op een wereldwijde economische groeivertraging zou een correctie er wel eens sneller dan verwacht kunnen komen. Belangrijk kan de eerste week van oktober worden, want tussen 1 en 7 oktober vieren de Chinezen hun nationale feestdag.

Cifco Research Institute verwacht een verdere stijging van de koperprijs, dit vanwege het opduiken van een zogenaamd bull-flag pattern op de chart. Dit patroon wijst in de richting van een verdere stijging. Analisten Zeng Ning en Shen Dan van Cifco Research Institute kunnen alleen maar vaststellen dat ook de fundamenten onder de koperprijs gunstig blijven. Er is een belangrijk technisch weerstandsniveau doorbroken. Toch is het opletten geblazen, want met het oog op een wereldwijde economische groeivertraging zou een correctie er wel eens sneller dan verwacht kunnen komen. Belangrijk kan de eerste week van oktober worden, want tussen 1 en 7 oktober vieren de Chinezen hun nationale feestdag.