KBC Securities sluit niet uit dat de koers van Delhaize in september weer onder druk zal komen wanneer de onderhandelingen met de vakbonden opnieuw opstarten. Voorlopig krijgt het aandeel een advies opbouwen, maar in september kunnen nieuwe koopkansen opduiken.

Frans Muller, Voorzitter van het Executief Comité en CEO van Delhaize Groep, verklaarde naar aanleiding van de vanmorgen gepubliceerde interimresultaten: "Onze bedrijfsresultaten in het tweede kwartaal waren in lijn met onze verwachtingen. In de V.S. bleef de vergelijkbare omzetgroei sterk, geholpen door een goede ontwikkeling bij Food Lion en Hannaford. Onze onderliggende bedrijfswinst in de V.S. bleef zo goed als ongewijzigd, aangezien we reeds vorig jaar het effect hadden van de prijsinvesteringen."

KBC Securities sluit niet uit dat de koers van Delhaize in september weer onder druk zal komen wanneer de onderhandelingen met de vakbonden opnieuw opstarten. Voorlopig krijgt het aandeel een advies opbouwen, maar in september kunnen nieuwe koopkansen opduiken. Frans Muller, Voorzitter van het Executief Comité en CEO van Delhaize Groep, verklaarde naar aanleiding van de vanmorgen gepubliceerde interimresultaten: "Onze bedrijfsresultaten in het tweede kwartaal waren in lijn met onze verwachtingen. In de V.S. bleef de vergelijkbare omzetgroei sterk, geholpen door een goede ontwikkeling bij Food Lion en Hannaford. Onze onderliggende bedrijfswinst in de V.S. bleef zo goed als ongewijzigd, aangezien we reeds vorig jaar het effect hadden van de prijsinvesteringen."