Het antwoord op deze prangende vraag wordt gegeven door Mark Twain, die ooit opmerkte: "It is difficult to make predictions, especially about the future".

Het handelsmodel van de AEX Technician aktiveert een koopsignaal. Het bodempatroon van maandag (de hamer) krijgt als gevolg van de stijging van dinsdag extra gewicht.

Ook de positieve divergentie in de RSI draagt bij aan het verwachte bodemproces deze maand. Een eventuele test van de recente bodem maakt deel uit van dit bodemproces.

Deze week is naar verwachting van Theodoor Gilissen Bankiers de eerste paal geslagen voor het fundament van een beursherstel dat tot in 2010 kan aanhouden.

Mogelijk wordt op een later tijdstip deze maand het fundament nog sterker na het vormen van een dubbele bodem (= test recente bodem).

Deze maand wordt gekwalificeerd als de beste maand om koopkansen te benutten in de aandelenmarkt voor wie een beleggingshorizon aanhoudt van ca. een jaar, aldus nog Theodoor Gilissen Bankiers.

Het antwoord op deze prangende vraag wordt gegeven door Mark Twain, die ooit opmerkte: "It is difficult to make predictions, especially about the future".Het handelsmodel van de AEX Technician aktiveert een koopsignaal. Het bodempatroon van maandag (de hamer) krijgt als gevolg van de stijging van dinsdag extra gewicht. Ook de positieve divergentie in de RSI draagt bij aan het verwachte bodemproces deze maand. Een eventuele test van de recente bodem maakt deel uit van dit bodemproces.Deze week is naar verwachting van Theodoor Gilissen Bankiers de eerste paal geslagen voor het fundament van een beursherstel dat tot in 2010 kan aanhouden. Mogelijk wordt op een later tijdstip deze maand het fundament nog sterker na het vormen van een dubbele bodem (= test recente bodem). Deze maand wordt gekwalificeerd als de beste maand om koopkansen te benutten in de aandelenmarkt voor wie een beleggingshorizon aanhoudt van ca. een jaar, aldus nog Theodoor Gilissen Bankiers.