In Goods ID zet de vertraging van de activiteiten, die reeds vastgesteld werd in de tweede helft van vorig jaar, zich verder. Hierdoor worden zowel de omzet als de winstgevendheid beïnvloed.

De People ID afdeling gaat er anderzijds op vooruit, zowel wat omzet als wat brutowinst betreft. Dankzij deze divisie wordt de mindere gang van zaken in Goods ID deels gecompenseerd.

Het enige cijfer dat Zetes gaf was dat de brutowinst met 9% daalde. KBC Securities handhaaft een koopadvies en een koersdoel van 33 euro.

In Goods ID zet de vertraging van de activiteiten, die reeds vastgesteld werd in de tweede helft van vorig jaar, zich verder. Hierdoor worden zowel de omzet als de winstgevendheid beïnvloed. De People ID afdeling gaat er anderzijds op vooruit, zowel wat omzet als wat brutowinst betreft. Dankzij deze divisie wordt de mindere gang van zaken in Goods ID deels gecompenseerd. Het enige cijfer dat Zetes gaf was dat de brutowinst met 9% daalde. KBC Securities handhaaft een koopadvies en een koersdoel van 33 euro.