Sun Hung Kai zag de onderliggende winst in het volledige boekjaar 2012 met 1% stijgen, om uit te komen op HKD 21,7 miljard. De vastgoedontwikkelaar zag onder meer de huurinkomsten stijgen; de verkoop van vastgoed leverde echter minder winst op.

Sun Hung Kai kondigde aan, een dividend van HKD 2,40 te zullen uitkeren; ten opzichte van 2011 is het dividendniveau hiermee ongewijzigd gebleven.

Vrijgelaten op borgtocht

Met betrekking tot het omkoopschandaal waarbij de broers Thomas en Raymond Kwok -bestuursleden van Sun Hung Kai- betrokken zouden zijn: beide mannen zijn op borgtocht vrijgelaten (borgsom HKD 10 miljoen). Op 12 oktober zullen de heren zich moeten verantwoorden voor de rechter.

De analisten van ABN Amro denken dat de mogelijke negatieve impact van het omkoopschandaal inmiddels grotendeels in de koers van het aandeel Sun Hung Kai verdisconteerd is.

De perspectieven voor Sun Hung Kai op de Chinese markt zijn gunstig. De huurinkomsten van het bedrijf zullen, naar onze verwachtingen, verder stijgen omdat het bedrijf de verhuuractiviteiten steeds verder uitbreidt.

De analisten van ABN Amro verhogen het advies voor Sun Hung Kai van houden naar kopen. Hierbij hanteren zij een koersdoel van HKD 129.

Sun Hung Kai zag de onderliggende winst in het volledige boekjaar 2012 met 1% stijgen, om uit te komen op HKD 21,7 miljard. De vastgoedontwikkelaar zag onder meer de huurinkomsten stijgen; de verkoop van vastgoed leverde echter minder winst op. Sun Hung Kai kondigde aan, een dividend van HKD 2,40 te zullen uitkeren; ten opzichte van 2011 is het dividendniveau hiermee ongewijzigd gebleven. Vrijgelaten op borgtochtMet betrekking tot het omkoopschandaal waarbij de broers Thomas en Raymond Kwok -bestuursleden van Sun Hung Kai- betrokken zouden zijn: beide mannen zijn op borgtocht vrijgelaten (borgsom HKD 10 miljoen). Op 12 oktober zullen de heren zich moeten verantwoorden voor de rechter. De analisten van ABN Amro denken dat de mogelijke negatieve impact van het omkoopschandaal inmiddels grotendeels in de koers van het aandeel Sun Hung Kai verdisconteerd is. De perspectieven voor Sun Hung Kai op de Chinese markt zijn gunstig. De huurinkomsten van het bedrijf zullen, naar onze verwachtingen, verder stijgen omdat het bedrijf de verhuuractiviteiten steeds verder uitbreidt. De analisten van ABN Amro verhogen het advies voor Sun Hung Kai van houden naar kopen. Hierbij hanteren zij een koersdoel van HKD 129.