Van Herck ziet ook dat de RSI-indicator lagere regionen aan het opzoeken is en stilaan oververkochte niveaus bereikt. De voorwaarden voor een nieuwe stijging zijn alvast present (steun + oververkocht aandeel).

Op de daggrafiek stellen we volgens Van Herck eveneens een zeer oververkochte toestand van de RSI-indicator vast.

De koers is de afgelopen dagen beginnen opveren en een kortetermijnweerstandslijn is alvast opwaarts doorbroken. De

kans neemt toe dat de koers de "gap" tussen 23,84 en 24,79 euro gaat sluiten.

Om opnieuw uitzicht te krijgen op topkoersen boven 28 euro moet de weerstandszone rond 26 euro gebroken worden.

In een gunstig beursklimaat moet dit tot de mogelijkheden behoren (ondanks alles lijkt er op de Europese beurzen geen brede verkoopgolf op gang te komen).

Kopen met als eerste koersdoel de weerstandszone van 26 euro, zo concludeert Van Herck.

Van Herck ziet ook dat de RSI-indicator lagere regionen aan het opzoeken is en stilaan oververkochte niveaus bereikt. De voorwaarden voor een nieuwe stijging zijn alvast present (steun + oververkocht aandeel). Op de daggrafiek stellen we volgens Van Herck eveneens een zeer oververkochte toestand van de RSI-indicator vast. De koers is de afgelopen dagen beginnen opveren en een kortetermijnweerstandslijn is alvast opwaarts doorbroken. De kans neemt toe dat de koers de "gap" tussen 23,84 en 24,79 euro gaat sluiten. Om opnieuw uitzicht te krijgen op topkoersen boven 28 euro moet de weerstandszone rond 26 euro gebroken worden. In een gunstig beursklimaat moet dit tot de mogelijkheden behoren (ondanks alles lijkt er op de Europese beurzen geen brede verkoopgolf op gang te komen). Kopen met als eerste koersdoel de weerstandszone van 26 euro, zo concludeert Van Herck.