Publigas overweegt de verkoop van het belang van 31,25% in Distrigas. De minderheidsaandeelhouders mogen aan dezelfde voorwaarden verkopen als Suez, wat neerkomt op een prijs van 6,81 euro. KBC Securities blijft Distrigas accumuleren.

GIMV investeert 4,25 miljoen EUR in de serie-B financieringsronde van het Nederlandse biotechbedrijf Prosensa, zo werd vanmorgen bekendgemaakt. KBC Securities blijft koper van het aandeel.

Naar aanleiding van het bericht over de kapitaalverhoging bij Roularta handhaaft KBC Securities een neutraal advies voor de mediagroep.

Publigas overweegt de verkoop van het belang van 31,25% in Distrigas. De minderheidsaandeelhouders mogen aan dezelfde voorwaarden verkopen als Suez, wat neerkomt op een prijs van 6,81 euro. KBC Securities blijft Distrigas accumuleren. GIMV investeert 4,25 miljoen EUR in de serie-B financieringsronde van het Nederlandse biotechbedrijf Prosensa, zo werd vanmorgen bekendgemaakt. KBC Securities blijft koper van het aandeel. Naar aanleiding van het bericht over de kapitaalverhoging bij Roularta handhaaft KBC Securities een neutraal advies voor de mediagroep.