Bank Degroof is van mening dat Delhaize op 12 maart een voorzichtige guidance gaat geven. De rating 'reduce' voor het aandeel blijft staan.

AB-InBev geeft een nieuwe obligatie uit met een looptijd van vijf jaar en een coupon van 6,75%. KBC Securities is tevreden over de emissie en blijft koper van de brouwer.

Spector gaf gisterenavond een trading update. In de divisie Photo Hall is de omzet vorig jaar met 2,40% gedaald tot 190,41 miljoen euro, in de divisie Photomedia stegen de bedrijfsopbrengsten met 0,40% tot 76,50 miljoen euro. Bank Degroof merkte op dat het bedrijf tijdens het vierde kwartaal beter dan verwacht presteerde, waardoor de rating 'accumulate' gehandhaafd blijft.

Donderdag voor opening van de markt maakt Melexis de kwartaalcijfers bekend. KBC Securities rekent op een nettowinst van 0,30 miljoen euro of 0,01 euro per aandeel. De rating 'accumulate' blijft gehandhaafd.

Glencore heeft een belang van 7,80% in Nyrstar verworven. KBC Securities beschouwt dit als goed nieuws en is koper van het aandeel.

Punch reorganiseert de Slovaakse activiteiten en zal een deel daarvan naar België transfereren. KBC Securities blijft koper van het aandeel.

Bank Degroof is van mening dat Delhaize op 12 maart een voorzichtige guidance gaat geven. De rating 'reduce' voor het aandeel blijft staan. AB-InBev geeft een nieuwe obligatie uit met een looptijd van vijf jaar en een coupon van 6,75%. KBC Securities is tevreden over de emissie en blijft koper van de brouwer. Spector gaf gisterenavond een trading update. In de divisie Photo Hall is de omzet vorig jaar met 2,40% gedaald tot 190,41 miljoen euro, in de divisie Photomedia stegen de bedrijfsopbrengsten met 0,40% tot 76,50 miljoen euro. Bank Degroof merkte op dat het bedrijf tijdens het vierde kwartaal beter dan verwacht presteerde, waardoor de rating 'accumulate' gehandhaafd blijft. Donderdag voor opening van de markt maakt Melexis de kwartaalcijfers bekend. KBC Securities rekent op een nettowinst van 0,30 miljoen euro of 0,01 euro per aandeel. De rating 'accumulate' blijft gehandhaafd. Glencore heeft een belang van 7,80% in Nyrstar verworven. KBC Securities beschouwt dit als goed nieuws en is koper van het aandeel. Punch reorganiseert de Slovaakse activiteiten en zal een deel daarvan naar België transfereren. KBC Securities blijft koper van het aandeel.