Theodoor Gilissen Bankiers merkt op dat voor dit jaar een omzet wordt verwacht van Eur 100 mln, plus 25%.
Hiervan zullen de inkomsten van Research & Development ongeveer Eur 60 mln bedragen, plus 9%.

Het verbruik van geldmiddelen zal ongeveer Eur 7 mln bedragen, zodat de kaspositie eind dit jaar op ongeveer Eur 20 mln uitkomt.

Het bedrijf is in maart de eerste klinische studie met een kandidaat medicijn (tegen reuma) gebaseerd op de eigen target discovery technologie gestart.

Verder is er voortgang geboekt op artrose gebied en zijn er samenwerkingsovereenkomsten met Merck & co. gesloten (diabetes, obesitas en ontstekingsziekten).

In 2kw09 wordt de start van een fase I klinische studie naar botmetastasen verwacht en 2H09 een fase II klinische studie met Nanocort naar reuma en multiple sclerose.

Voor dit jaar verwacht Theodoor Gilissen Bankiers een verlies van Eur 0,37 per aandeel (min Eur 0,62 in 2008) en voor 2011 een kleine winst. De rating blijft Buy op basis van de positieve verwachtingen voor de toekomstige ontwikkelingen.

Theodoor Gilissen Bankiers merkt op dat voor dit jaar een omzet wordt verwacht van Eur 100 mln, plus 25%. Hiervan zullen de inkomsten van Research & Development ongeveer Eur 60 mln bedragen, plus 9%. Het verbruik van geldmiddelen zal ongeveer Eur 7 mln bedragen, zodat de kaspositie eind dit jaar op ongeveer Eur 20 mln uitkomt. Het bedrijf is in maart de eerste klinische studie met een kandidaat medicijn (tegen reuma) gebaseerd op de eigen target discovery technologie gestart. Verder is er voortgang geboekt op artrose gebied en zijn er samenwerkingsovereenkomsten met Merck & co. gesloten (diabetes, obesitas en ontstekingsziekten). In 2kw09 wordt de start van een fase I klinische studie naar botmetastasen verwacht en 2H09 een fase II klinische studie met Nanocort naar reuma en multiple sclerose. Voor dit jaar verwacht Theodoor Gilissen Bankiers een verlies van Eur 0,37 per aandeel (min Eur 0,62 in 2008) en voor 2011 een kleine winst. De rating blijft Buy op basis van de positieve verwachtingen voor de toekomstige ontwikkelingen.