Imtech heeft het jaar 2008 uitstekend afgesloten, zo maakte het bedrijf bekend. De orderportefeuille nam eind december 2008 met ruim 18% toe tot ruim 4,5 miljard euro (eind 2007: ruim 3,8 miljard euro). KBC Securities blijft koper van de aandelen.

Galapagos kondigde gisteren aan dat het bedrijf met succes een preklinisch kandidaat medicijn heeft ontwikkeld in de artrose alliantie met GlaxoSmithKline (GSK). Galapagos heeft ook andere mijlpalen binnen deze samenwerking bereikt, voor een totaal betaling aan Galapagos van €7,6 miljoen. KBC Securities blijft Galapagos accumuleren.

IBt kondigde een belangrijke wijziging in de samenstelling van de stemrechten aan. KBC Securities nam nota van het nieuws en blijft IBt accumuleren.

Als voorwaarde voor het verkrijgen van de goedkeuring voor Cimzia heeft de FDA een nieuwe veiligheidsupdate gevraagd met alle klinische gegevens. KBC Securities heeft nog steeds een rating 'houden'.

Imtech heeft het jaar 2008 uitstekend afgesloten, zo maakte het bedrijf bekend. De orderportefeuille nam eind december 2008 met ruim 18% toe tot ruim 4,5 miljard euro (eind 2007: ruim 3,8 miljard euro). KBC Securities blijft koper van de aandelen. Galapagos kondigde gisteren aan dat het bedrijf met succes een preklinisch kandidaat medicijn heeft ontwikkeld in de artrose alliantie met GlaxoSmithKline (GSK). Galapagos heeft ook andere mijlpalen binnen deze samenwerking bereikt, voor een totaal betaling aan Galapagos van €7,6 miljoen. KBC Securities blijft Galapagos accumuleren. IBt kondigde een belangrijke wijziging in de samenstelling van de stemrechten aan. KBC Securities nam nota van het nieuws en blijft IBt accumuleren. Als voorwaarde voor het verkrijgen van de goedkeuring voor Cimzia heeft de FDA een nieuwe veiligheidsupdate gevraagd met alle klinische gegevens. KBC Securities heeft nog steeds een rating 'houden'.