Koop olie en verkoop goud, zo luidt zijn advies. Er is momenteel geen behoefte aan een veilige vluchthaven en als die toch noodzakelijk is, kunnen de beleggers beter naar andere grondstoffen zoals olie kijken. De olieprijs beschikt sinds kort wel voor over potentieel.

De prijs voor een vat ruwe olie is recent gestegen en dat heeft niet alleen te maken met de oorlog in Irak. Ook de verbeterde economische situatie stimuleert de vraag naar olie. Tegen die achtergrond kan de olieprijs nog over een behoorlijk potentieel beschikken.

Koop olie en verkoop goud, zo luidt zijn advies. Er is momenteel geen behoefte aan een veilige vluchthaven en als die toch noodzakelijk is, kunnen de beleggers beter naar andere grondstoffen zoals olie kijken. De olieprijs beschikt sinds kort wel voor over potentieel. De prijs voor een vat ruwe olie is recent gestegen en dat heeft niet alleen te maken met de oorlog in Irak. Ook de verbeterde economische situatie stimuleert de vraag naar olie. Tegen die achtergrond kan de olieprijs nog over een behoorlijk potentieel beschikken.