'Koop nu aandelen, laat u niet afschrikken', zo stelt Bill Spiropoulos. De CEO van CoreStates Capital geeft in de huidige omstandigheden de voorkeur aan aandelen boven obligaties.

Spiropoulos is van mening dat er zich unieke kansen aanbieden om een aandelenportefeuille uit te bouwen. De waarderingen zijn laag en het sentiment is negatief.

Historisch gezien is een dergelijke omgeving altijd ideaal om een rally op gang te schieten. Langs de zijlijn ligt veel geld op een bestemming te wachten, zodat de koersen snel fors hoger kunnen.

'Koop nu aandelen, laat u niet afschrikken', zo stelt Bill Spiropoulos. De CEO van CoreStates Capital geeft in de huidige omstandigheden de voorkeur aan aandelen boven obligaties. Spiropoulos is van mening dat er zich unieke kansen aanbieden om een aandelenportefeuille uit te bouwen. De waarderingen zijn laag en het sentiment is negatief. Historisch gezien is een dergelijke omgeving altijd ideaal om een rally op gang te schieten. Langs de zijlijn ligt veel geld op een bestemming te wachten, zodat de koersen snel fors hoger kunnen.