Koop goud en sla het ergens veilig op in afwachting van moeilijke tijden, zo luidt zijn advies. Het maakt volgens Willard niet veel uit of u kiest voor gouden munten of voor gouden staven. Belangrijk is dat het goud op een veilige plek wordt opgeborgen, bijvoorbeeld in een kluis.

Belangrijk is dat u zelf op eender welk moment uw goud zelf kan gaan ophalen. In het ergste geval zou Willard zelfs durven te adviseren om het beschikbare goud in een kuil onder de grond te bewaren. Hijzelf is in ieder geval van plan om zijn eigen goud 10 tot 50 jaar te bewaren.

Koop goud en sla het ergens veilig op in afwachting van moeilijke tijden, zo luidt zijn advies. Het maakt volgens Willard niet veel uit of u kiest voor gouden munten of voor gouden staven. Belangrijk is dat het goud op een veilige plek wordt opgeborgen, bijvoorbeeld in een kluis. Belangrijk is dat u zelf op eender welk moment uw goud zelf kan gaan ophalen. In het ergste geval zou Willard zelfs durven te adviseren om het beschikbare goud in een kuil onder de grond te bewaren. Hijzelf is in ieder geval van plan om zijn eigen goud 10 tot 50 jaar te bewaren.