Op zijn lijstje staan nog 24 andere goedkope cyclische aandelen die in de laatste maanden van dit jaar nog hoog kunnen scoren. Lee verwijst in dat verband op de eerste plaats naar de aantrekkelijke waarderingen.

Daarnaast kunnen de resultaten van deze bedrijven vanaf 2011 duidelijk gaan verbeteren. Aandelen met een cyclisch karakter zijn namelijk het meest gevoelig voor de economische cycli.

Aan 'goedkoop' geeft Lee trouwens nog een andere betekenis. Hij is van mening dat aandelen die aan koersen van minder dan 22 dollar noteren achtergebleven zijn en zodoende in aanmerking komen voor een inhaalbeweging.

Op zijn lijstje staan nog 24 andere goedkope cyclische aandelen die in de laatste maanden van dit jaar nog hoog kunnen scoren. Lee verwijst in dat verband op de eerste plaats naar de aantrekkelijke waarderingen. Daarnaast kunnen de resultaten van deze bedrijven vanaf 2011 duidelijk gaan verbeteren. Aandelen met een cyclisch karakter zijn namelijk het meest gevoelig voor de economische cycli. Aan 'goedkoop' geeft Lee trouwens nog een andere betekenis. Hij is van mening dat aandelen die aan koersen van minder dan 22 dollar noteren achtergebleven zijn en zodoende in aanmerking komen voor een inhaalbeweging.