Er is tegenwoordig nogal wat goed nieuws die de goudprijs in normale omstandigheden zou moeten ondersteunen. Dat gebeurt echter niet, zodat een correctie onvermijdelijk was. Die correctie zal echter van tijdelijke aard blijken te zijn. Een factor die meespeelt, is de factor India.

Dat land doet alles om het goud monddood te maken en lijkt daar ook in te slagen ook. India kan echter nog meer doen, met bijkomende druk op de goudprijs tot gevolg. Rogers ziet daar echter een buitenkans weggelegd. Koop dan al het goud dat je te pakken kunt krijgen, zo luidt zijn advies.

Er is tegenwoordig nogal wat goed nieuws die de goudprijs in normale omstandigheden zou moeten ondersteunen. Dat gebeurt echter niet, zodat een correctie onvermijdelijk was. Die correctie zal echter van tijdelijke aard blijken te zijn. Een factor die meespeelt, is de factor India. Dat land doet alles om het goud monddood te maken en lijkt daar ook in te slagen ook. India kan echter nog meer doen, met bijkomende druk op de goudprijs tot gevolg. Rogers ziet daar echter een buitenkans weggelegd. Koop dan al het goud dat je te pakken kunt krijgen, zo luidt zijn advies.