Sheikh Ahmad al-Abdullah al-Sabah, olieminister van Koeweit, is voorstander van zo'n spoedvergadering. De sjeik gaf toe dat er wordt onderhandeld over een verhoging van de olieproductie.

Volgens Sheikh Ahmad al-Abdullah al-Sabah is er echter op dat vlak nog geen definitieve beslissing getroffen. Zijn Saoedische collega Ali Al-Naimi bevestigde nogmaals dat zijn land een reservecapaciteit heeft van 3,50 miljoen vaten per dag.

Maar niet iedereen is akkoord met een verhoging van de olieproductie. Volgens Algerije is er voldoende olie op de markt, een mening die ook door Iran wordt gedeeld.

Sheikh Ahmad al-Abdullah al-Sabah, olieminister van Koeweit, is voorstander van zo'n spoedvergadering. De sjeik gaf toe dat er wordt onderhandeld over een verhoging van de olieproductie. Volgens Sheikh Ahmad al-Abdullah al-Sabah is er echter op dat vlak nog geen definitieve beslissing getroffen. Zijn Saoedische collega Ali Al-Naimi bevestigde nogmaals dat zijn land een reservecapaciteit heeft van 3,50 miljoen vaten per dag. Maar niet iedereen is akkoord met een verhoging van de olieproductie. Volgens Algerije is er voldoende olie op de markt, een mening die ook door Iran wordt gedeeld.