Jack Bouroudjian, CEO van Bull and Bear Partners, is van mening dat wanneer Summers inderdaad de voorkeur krijgt dit een 'black swan event' voor de financiële markten kan worden. De komst van de nieuwe FED-topman kan de financiële markten dus op stelten zetten.

Summers is een havik die in snel tempo werk zou kunnen maken van de tapering. Daarbij zou duidelijk kunnen worden dat de Verenigde Staten economisch nog niet rijp waren voor het terugschroeven van de steunmaatregelen, met alle gevolgen vandien voor de financiële markten.

Jack Bouroudjian, CEO van Bull and Bear Partners, is van mening dat wanneer Summers inderdaad de voorkeur krijgt dit een 'black swan event' voor de financiële markten kan worden. De komst van de nieuwe FED-topman kan de financiële markten dus op stelten zetten. Summers is een havik die in snel tempo werk zou kunnen maken van de tapering. Daarbij zou duidelijk kunnen worden dat de Verenigde Staten economisch nog niet rijp waren voor het terugschroeven van de steunmaatregelen, met alle gevolgen vandien voor de financiële markten.