Er zijn inmiddels al enkele tientallen cryptocurrencies in omloop, maar van een grote doorbraak van deze virtuele munten is zeker nog geen sprake. De komst van alternatieve valuta's kan sneller dan verwacht gebeuren, meer bepaald wanneer we weer eens in een crisissituatie belanden.

In de Verenigde Staten zijn onder andere South Carolina, Oklahoma en California al begonnen met het legaliseren van nieuwe valutavormen, zoals bitcoin, litecoin, goud, zilver enzovoort. De republikeinse senator Steve Smith heeft zich inmiddels eveneens ontpopt tot een pleitbezorger van de alternatieve valuta's, die naar zijn mening ooit zullen doorbreken.

Er zijn inmiddels al enkele tientallen cryptocurrencies in omloop, maar van een grote doorbraak van deze virtuele munten is zeker nog geen sprake. De komst van alternatieve valuta's kan sneller dan verwacht gebeuren, meer bepaald wanneer we weer eens in een crisissituatie belanden. In de Verenigde Staten zijn onder andere South Carolina, Oklahoma en California al begonnen met het legaliseren van nieuwe valutavormen, zoals bitcoin, litecoin, goud, zilver enzovoort. De republikeinse senator Steve Smith heeft zich inmiddels eveneens ontpopt tot een pleitbezorger van de alternatieve valuta's, die naar zijn mening ooit zullen doorbreken.