Charlene Chu van Fitch Ratings merkt op dat dit ongezien is in een grote economie, ook al gaan we tientallen jaren terug in de geschiedenis. Ze vraagt zich af hoe China dit probleem zal aanpakken, het valt onmogelijk te voorspellen hoe de crisis zich zal ontwikkelen.

In ieder geval zullen de komende zes maanden cruciaal worden. Chu geeft China nog het voordeel van de twijfel, ze beschikt normaliter over voldoende vuurkracht om de crisis de baas te kunnen. Beijing lijkt in ieder geval bereid ten koste van alles het bankensysteem te ondersteunen.

Charlene Chu van Fitch Ratings merkt op dat dit ongezien is in een grote economie, ook al gaan we tientallen jaren terug in de geschiedenis. Ze vraagt zich af hoe China dit probleem zal aanpakken, het valt onmogelijk te voorspellen hoe de crisis zich zal ontwikkelen. In ieder geval zullen de komende zes maanden cruciaal worden. Chu geeft China nog het voordeel van de twijfel, ze beschikt normaliter over voldoende vuurkracht om de crisis de baas te kunnen. Beijing lijkt in ieder geval bereid ten koste van alles het bankensysteem te ondersteunen.