Wie zoekt naar diversificatie kan terecht bij de Zweedse of de Noorse kroon. Maar te veel zorgen over de lange termijn hoeven we ons niet te maken, de Europese Centrale Bank zal met haar OMT-programma (de inkoop van eigen staatsobligaties) de boot weten af te houden.

Wanneer we de komende dagen doorgeraken, zal duidelijk worden in hoeverre de ingrepen van Mario Draghi de eurozone crisisbestendig hebben gemaakt. Voorlopig is er van echt besmettingsgevaar nog geen sprake, met rendement op Spaanse staatsobligaties steeg gisteren maar lichtjes.

Wie zoekt naar diversificatie kan terecht bij de Zweedse of de Noorse kroon. Maar te veel zorgen over de lange termijn hoeven we ons niet te maken, de Europese Centrale Bank zal met haar OMT-programma (de inkoop van eigen staatsobligaties) de boot weten af te houden. Wanneer we de komende dagen doorgeraken, zal duidelijk worden in hoeverre de ingrepen van Mario Draghi de eurozone crisisbestendig hebben gemaakt. Voorlopig is er van echt besmettingsgevaar nog geen sprake, met rendement op Spaanse staatsobligaties steeg gisteren maar lichtjes.