In de jaren 70 speelde zich eveneens een crash af op de Amerikaanse vastgoedmarkt, meer bepaald in de periode 1974-75. Die crash werd eveneens opgevolgd door een zware economische crisis. De FED greep eveneens in door haar monetaire politiek te versoepelen.

Inderdaad hield de Amerikaanse centrale bank ook toen de rente te lang te laag. Wall Street betaalde daar uiteindelijk een hoge prijs voor, maar het effect wordt nu uitgesteld door de ruime monetaire politiek die de FED heeft gevoerd. Het is volgens Durden nog maar een kwestie van tijd alvorens ook op de beurs de jaren 70 weer zullen herbeleefd worden.

In de jaren 70 speelde zich eveneens een crash af op de Amerikaanse vastgoedmarkt, meer bepaald in de periode 1974-75. Die crash werd eveneens opgevolgd door een zware economische crisis. De FED greep eveneens in door haar monetaire politiek te versoepelen. Inderdaad hield de Amerikaanse centrale bank ook toen de rente te lang te laag. Wall Street betaalde daar uiteindelijk een hoge prijs voor, maar het effect wordt nu uitgesteld door de ruime monetaire politiek die de FED heeft gevoerd. Het is volgens Durden nog maar een kwestie van tijd alvorens ook op de beurs de jaren 70 weer zullen herbeleefd worden.