Opvallende vaststelling is dat het aandeel de heropleving van de beurzen sinds maart 2009 niet volgde. Integendeel vanaf 2011 kwam het aandeel in een structureel dalende trend terecht.

Maar wie aandachtig de RSI-indicator bekijkt, merkt een toenemende divergentie op sinds midden 2011.

De koersheropleving van de afgelopen dagen biedt het perspectief op een trendommekeer. Als de koers in de komende weken de weerstand rond 17 euro kan slopen, nemen de kansen op een verdere stijging naar de belangrijke weerstand op 20 euro sterk toe.

Op de daggrafiek ziet Geert Van Herck van Leleux een nagenoeg identiek koersverloop: sterke koersdaling van september 2012 tot maart 2013. Ook hier ziet hij een positieve divergentie tussen koers en RSI-indicator.

De koersversnelling van de afgelopen dagen biedt de mogelijkheid om de "gap" van december 2012 te sluiten. Deze "gap" kwam er nadat de groep met een winstwaarschuwing uitpakte.

Het sluiten van de "gap" kan de koers tot 17 euro sturen. Nog één belangrijke waarschuwing: om de stijgende trend van het aandeel overeind te houden, daalt de koers best niet meer onder 14,28 euro.

Opvallende vaststelling is dat het aandeel de heropleving van de beurzen sinds maart 2009 niet volgde. Integendeel vanaf 2011 kwam het aandeel in een structureel dalende trend terecht. Maar wie aandachtig de RSI-indicator bekijkt, merkt een toenemende divergentie op sinds midden 2011. De koersheropleving van de afgelopen dagen biedt het perspectief op een trendommekeer. Als de koers in de komende weken de weerstand rond 17 euro kan slopen, nemen de kansen op een verdere stijging naar de belangrijke weerstand op 20 euro sterk toe. Op de daggrafiek ziet Geert Van Herck van Leleux een nagenoeg identiek koersverloop: sterke koersdaling van september 2012 tot maart 2013. Ook hier ziet hij een positieve divergentie tussen koers en RSI-indicator. De koersversnelling van de afgelopen dagen biedt de mogelijkheid om de "gap" van december 2012 te sluiten. Deze "gap" kwam er nadat de groep met een winstwaarschuwing uitpakte. Het sluiten van de "gap" kan de koers tot 17 euro sturen. Nog één belangrijke waarschuwing: om de stijgende trend van het aandeel overeind te houden, daalt de koers best niet meer onder 14,28 euro.