Koerspotentieel Gimv is slechts beperkt

Gimv verkoopt zijn aandeel in Salsa Food Group aan SaladSignature, een vooraanstaande producent van gekoelde smeerbare salades en gemaksvoeding, zowel in België als in Nederland.

Salsa Food Group en SaladSignature zullen hun krachten voortaan bundelen. Alle aandelen en verplichtingen van Salsa Food Group zijn door SaladSignature overgenomen.

Salsa Food Group blijft binnen SaladSignature voortbestaan als een aparte business unit, naast HamalSignature in België en Johma Salades en Westland Salades in Nederland.

De verkoop heeft nagenoeg geen impact op het laatste gepubliceerde eigen vermogen van Gimv op 30 september 2012. Gimv realiseerde over de gehele looptijd van deze investering een negatief rendement. Er worden geen verdere financiële details over deze transactie bekendgemaakt.

Neutraal advies blijft gehandhaafd

Tom Simonts van KBC Securities heeft een neutraal advies voor Gimv, met de opmerking dat bovenvermelde deal weinig zal veranderen aan de waarde van het aandeel. Simons heeft een koersdoel van 35,50 euro voor deze holding.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content