Ondertussen is er een herstel ingezet en de koers noteert thans op de belangrijke horizontale weerstand van 19,25 euro.

De hoge stand van de RSI-indicator kan aanleiding zijn om eerst een korte correctie en dan een opwaartse uitbraak te verwachten.

Maar zoals reeds vermeld, publiceert ArcelorMittal donderdag zijn resultaten. Bij beterdan-verwachte resultaten (en misschien belangrijker: gunstige prognoses voor de komende kwartalen) kan de sector een duw in de rug krijgen.

En in dat geval kan de koers opwaarts uitbreken en verder stijgen richting de top van februari 2012 op 23,29 euro. Van Herck heeft een koopadvies voor Thyssen Krupp.

Ondertussen is er een herstel ingezet en de koers noteert thans op de belangrijke horizontale weerstand van 19,25 euro. De hoge stand van de RSI-indicator kan aanleiding zijn om eerst een korte correctie en dan een opwaartse uitbraak te verwachten. Maar zoals reeds vermeld, publiceert ArcelorMittal donderdag zijn resultaten. Bij beterdan-verwachte resultaten (en misschien belangrijker: gunstige prognoses voor de komende kwartalen) kan de sector een duw in de rug krijgen. En in dat geval kan de koers opwaarts uitbreken en verder stijgen richting de top van februari 2012 op 23,29 euro. Van Herck heeft een koopadvies voor Thyssen Krupp.