De banken noteren meestal flink hoger, maar in de telecomsector verliest BT Group meer dan 14% na het afgeven van een winstwaarschuwing. In Parijs is BNP Paribas een opgemerkte stijger.

De Brusselse beurs is vanmorgen geopend met een winst van bijna 2,50% voor de BEL 20. Gevolg is dat de index zich opnieuw makkelijk een plaatsje boven het niveau van 1800 kan afdwingen.

KBC is met een winst van 46% uiteraard de meest opvallende beweger. KBC Ancora volgt in de voetsporen van KBC zelf, terwijl ook Dexia goed op koers ligt. Op de continumarkt maken Option en Metris een goede beurt.

De banken noteren meestal flink hoger, maar in de telecomsector verliest BT Group meer dan 14% na het afgeven van een winstwaarschuwing. In Parijs is BNP Paribas een opgemerkte stijger. De Brusselse beurs is vanmorgen geopend met een winst van bijna 2,50% voor de BEL 20. Gevolg is dat de index zich opnieuw makkelijk een plaatsje boven het niveau van 1800 kan afdwingen. KBC is met een winst van 46% uiteraard de meest opvallende beweger. KBC Ancora volgt in de voetsporen van KBC zelf, terwijl ook Dexia goed op koers ligt. Op de continumarkt maken Option en Metris een goede beurt.