Euro klampt aan boven 1,35 dollar

Op de valutamarkten ging de koers van de euro weer wat lager, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,352 dollar betaald, of fracties van een procent minder dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,68%, of ruim anderhalf procent meer dan het slotniveau van woensdag.

Goudprijs weer lager, olieprijs boekt stevige winst

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1285 dollar betaald, of ruim 20 dollar minder dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd flink duurder, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 103 dollar betaald of bijna anderhalf procent meer dan de slotkoers van woensdagavond.

Euro klampt aan boven 1,35 dollar Op de valutamarkten ging de koers van de euro weer wat lager, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,352 dollar betaald, of fracties van een procent minder dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,68%, of ruim anderhalf procent meer dan het slotniveau van woensdag. Goudprijs weer lager, olieprijs boekt stevige winst Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1285 dollar betaald, of ruim 20 dollar minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd flink duurder, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 103 dollar betaald of bijna anderhalf procent meer dan de slotkoers van woensdagavond.