Euro houdt stand rond 1,3350 dollar

Op de valutamarkten bleef de euro per saldo min of meer ter plaatse trappelen, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3362 dollar betaald, of fracties van een procent meer dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,01%, of bijna een half procent minder dan het slotniveau van donderdag.

Goud gaat zwaar onderuit, olie krijgt eveneens klappen

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1610 dollar betaald, of ruim 25 dollar minder dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd eveneens goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 96 dollar betaald of bijna anderhalf procent minder dan de slotkoers van donderdagavond.

Euro houdt stand rond 1,3350 dollar Op de valutamarkten bleef de euro per saldo min of meer ter plaatse trappelen, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3362 dollar betaald, of fracties van een procent meer dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,01%, of bijna een half procent minder dan het slotniveau van donderdag. Goud gaat zwaar onderuit, olie krijgt eveneens klappen Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1610 dollar betaald, of ruim 25 dollar minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd eveneens goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 96 dollar betaald of bijna anderhalf procent minder dan de slotkoers van donderdagavond.