Euro houdt stand boven kaap van 1,35 dollar

Op de valutamarkten kon de euro weer wat terrein terugnemen, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3533 dollar betaald, of ruim een kwart procent meer dan de slotkoers van vrijdag.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,581%, of ruim 3% minder dan het slotniveau van vrijdag.

Goudprijs fractioneel hoger, olieprijs moet plooien

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1256 dollar betaald, of bijna anderhalf procent meer dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds opnieuw goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 97 dollar betaald of ruim een driekwart procent minder dan de slotkoers van vrijdagavond.

Euro houdt stand boven kaap van 1,35 dollar Op de valutamarkten kon de euro weer wat terrein terugnemen, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3533 dollar betaald, of ruim een kwart procent meer dan de slotkoers van vrijdag. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,581%, of ruim 3% minder dan het slotniveau van vrijdag. Goudprijs fractioneel hoger, olieprijs moet plooien Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1256 dollar betaald, of bijna anderhalf procent meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds opnieuw goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 97 dollar betaald of ruim een driekwart procent minder dan de slotkoers van vrijdagavond.